Nya Nokia 5.1 plus och 8.1

Nokia 5.1 Plus

Card image cap

Skärm
Oavsett om du kollar en film eller videochattar med kompisar s5 kommer 5,8a- displayen i HD+ att f5 det att kännas som att du är där på plats. Kant-till-kantdesignen utnyttjar varje millimeter så att det blir mer för dig att se.

Programvara
Skyddar din information och dina värdefulla minnen. Nokia å.1 Plus levereras med Android™ Oreo™, månatliga säkerhetsuppdateringar under tre år samt två år med uppgraderingar – allt för att hålla dig säker. Dessutom erbjuder Android One ett rent gränssnitt med de senaste funktionerna. Med gratis, obegränsad lagring av högupplösta foton med Google Foto2 kan du hela tiden fortsätta fota och dela.

Hårdvara
Den här är gjord för de mer krävande mobilspelarna och för dem som vill se alla avsnitt på en gång. Octa-core processorn i hjärtat av Nokia 5.1 Plus är MediaTeks mest avancerade chip hittills. Optimerad strömförbrukning gör att din flykt in i TV-seriernas eller gamingens värld kan vara lite extra länge.

Nokia 8.1

Card image cap

Kamera
Exakt ljusdetektering och OIS Högkvalitativa bilder med optik från ZEISS, optisk bildstabilisering och en superkänslig sensor.

20 MP selfie-kamera Selfie-kameran tar fantastiska bilder Bven i mörkare omgivningar, tack vare adaptiv sensorteknik som kombinerar fyra pixlar till en.

Bildskapande med AI-stöd Ta fantastiska portrBtt med belysning i studiostil och använd Bokeh livefunktionen när du har tagit – eller medan du tar – ett foto.

Display
Överlägsen displayvisning Den adaptiva displayen – 6,18ʼʼ Full-HD PureDisplay – har korrekt färgåtergivning och är synlig Bven i starkt solljus. Och tack vare stöd för HDR10 kan du njuta av videor med skarpare detaljer och fylligare färger. Plus att den nya funktionen i Android 9 Pie med adaptiv ljusstyrka lär sig hur starkt ljus du vill ha på din skärm och automatiskt justerar inställningarna.

Hårdvara
Den högpresterande och AI-stödda processorn Qualcomm™ Snapdragon® 710 levererar den hastighet du behöver, samtidigt som den nya funktionen för adaptivt batteri på Android 9 Pie hjälper batteriet att räcka i två dagar!